Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders B.V.

Niet iedereen betaalt altijd stipt. Helaas, want tijdige betalingen leveren u direct financieel voordeel op. Onze filosofie is eenvoudig en helder: u heeft een prestatie geleverd, dus u heeft recht op uw geld. De vraag is: hoe krijgt u dat binnen zonder verlies van uw klant? Dat is waar wij goed in zijn. Al jaren. Onze gerechtsdeurwaarders, juristen en specialisten staan dag en nacht voor u klaar.

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders werkt in dienst van één partij, waarbij altijd in het belang van twee partijen wordt gehandeld, namelijk opdrachtgever én debiteur. Wij hebben oog voor de belangen van de debiteur en zijn terughoudend met het nemen van kostenverhogende maatregelen. Ook leggen wij de debiteur uit wat zijn of haar rechten zijn. Wij doen dit alles zonder afbreuk te doen aan de behoeften van de opdrachtgever. U kunt uw vordering dus met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze werkwijze kenmerkt zich door de begrippen: resultaatgericht, rechtvaardig & respectvol.

Ons dienstenpakket bestaat onder andere uit: debiteurenbeheer, compleet incasso-, gerechtelijk & executietraject en juridisch advies.


http://www.rosmalendeurw.nl
incasso@rosmalendeurw.nl

Stadionstraat 26
4815 NG Breda
Tel. 076-5223750

Gepubliceerden kennisartikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...