Stadionstraat 26. 4815 NG Breda Tel. 076-5223750

Niet iedereen betaalt altijd stipt. Helaas, want tijdige betalingen leveren u direct financieel voordeel op. Onze filosofie is eenvoudig en helder: u heeft een prestatie geleverd, dus u heeft recht op uw geld. De vraag is: hoe krijgt u dat binnen zonder verlies van uw klant? Dat is waar wij goed in zijn. Al jaren. Onze gerechtsdeurwaarders, juristen en specialisten staan dag en nacht voor u klaar.

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders werkt in dienst van één partij, waarbij altijd in het belang van twee partijen wordt gehandeld, namelijk opdrachtgever én debiteur. Wij hebben oog voor de belangen van de debiteur en zijn terughoudend met het nemen van kostenverhogende maatregelen. Ook leggen wij de debiteur uit wat zijn of haar rechten zijn. Wij doen dit alles zonder afbreuk te doen aan de behoeften van de opdrachtgever. U kunt uw vordering dus met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze werkwijze kenmerkt zich door de begrippen: resultaatgericht, rechtvaardig & respectvol.

Ons dienstenpakket bestaat onder andere uit: debiteurenbeheer, compleet incasso-, gerechtelijk & executietraject en juridisch advies.

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Gepubliceerden kennisartikelen

Persbericht: Rosmalen Gerechtsdeurwaarders neemt Yuridis over

29 oktober 2020

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep heeft per 28 oktober 2020 Yuridis B.V. overgenomen van de huidige eigenaren. Yuridis, platform voor incasso- en deurwaardersdiensten, heeft de ambitie om de markt voor…

Interview met Mari√ętte Langes, Rosmalen Gerechtsdeurwaarders ‚ÄúDoorwerken in coronatijd‚ÄĚ

28 september 2020

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Leuk interview van Hennie van de Kar met √©√©n van onze leden over het doorwerken in coronatijd. Mari√ętte Langes, directeur/gerechtsdeurwaarder bij Rosmalen Gerechtsdeurwaarders, is trots op de positieve…