Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Snijder Incasso & Gerechtsdeurwaarders

In Snijder Incasso & Gerechtsdeurwaarders vindt u een proactieve en meedenkende incassopartner, die op uw debiteuren streng maar rechtvaardig overkomt en oog blijft houden voor de menselijke maat. De basis van een goede samenwerking is het nakomen van afspraken. Voor Snijder is dit zeer belangrijk: wij doen wat we afspreken en laten zien dat we dit doen. Transparantie is een belangrijk kenmerk van onze dienstverlening. Snijder onderhoudt intensieve relaties met haar opdrachtgevers, om snel gewijzigde behoeften te kunnen signaleren.

Wij bieden onze opdrachtgevers één loket voor alle zaken op het gebied van incasso en deurwaardersdiensten. Alle incasso- en deurwaarderstrajecten worden in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor hebben wij een optimale controle over onze incassoprocessen. U kiest voor Snijder, wanneer u resultaatgerichte inning met een respectvolle benadering van uw debiteur belangrijk vindt. Specialiteiten: B2C incasso, Woningcorporaties en Vastgoed (huurincasso), Onderwijsinstellingen, Health & Fit, Overheid, ICT/software/webhosting en Advocatuur.


http://www.snijderincasso.nl/
info@snijderincasso.nl

Parallelweg 98
1948 NM Beverwijk
Tel. 0251–211222

Gepubliceerden kennisartikelen

50% minder deurwaarderszaken verhuurders

50% minder deurwaarderszaken verhuurders

Met stijgende lasten en bijvoorbeeld de verhuurdersheffing ontkomt ook de verhuurder er niet aan om de kosten te minimaliseren. Ook voor de huurders i...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...