Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Svea finans

Svea Finans neemt uw zakelijke vorderingen over en betaalt deze binnen 24 uur aan u uit!

In Nederland is een groeiende groep MKB-ondernemers kwetsbaar voor (te) late betalingen en beperkt de groeikansen voor het MKB. Factoring biedt voor deze groep ondernemers een oplossing.
Naast het verkrijgen van een snellere betaling biedt factoring nog andere voordelen; zo wordt het kredietrisico afgedekt en het debiteurenbeheer aan professionals uitbesteed. Hiermee wordt een grote last uit handen genomen en kan een sterkere onderhandelingspositie richting de leveranciers van deze ondernemers ontstaan.

Svea Finans heeft meer dan 10 jaar ervaring op de factoringmarkt in Nederland en is onderdeel van het in Zweden gevestigde Svea Ekonomi, dat behalve in Nederland en Zweden ook in tal van andere Europese landen actief is. Zij richt zich op de groep MKB-ondernemers (inclusief ZZP) met een omzet tussen de € 50.000,- en € 8.000.000,- op jaarbasis, die vaak bij banken niet in aanmerking voor een financiering komen door hun te lage omzet of concentratie van omzet bij enkele grote opdrachtgevers.
Factoring via SVEA kent geen langlopende verplichtingen, ingewikkelde liquiditeitsprognoses, concentratiegraden of minimale omzeteisen, tenslotte hebben ondernemers behoefte aan adequate en flexibele dienstverlening.

Kortom, Svea Finans biedt ondernemers op een eenvoudige en toegankelijke wijze precies hetgeen dat hij nodig heeft: snelle en zekere betaling!


http://www.sveafinans.nl
info@sveafinans.nl

Reeuwijkse Poort 216
2811 MZ  Reeuwijk
Tel. 0182-624400

© 2019 VCMB Maatwerk software door Way2Web

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...