Beemdstraat 31, 5653 MA EINDHOVEN.

Tel: 040-2438733

 

Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso biedt al bijna vijftig jaar ondersteuning in het gehele incasso traject, zowel het minnelijke als het gerechtelijke traject. En die ervaring, die voelt u. In snelheid en in klantvriendelijkheid.

Als professioneel incassokantoor in Eindhoven heeft van Lith bijna 50 jaar ervaring in debiteurenbeheer en het incasseren van vorderingen. Ook het voeren van juridische procedures en het uitvoeren van ambtelijke taken valt sinds jaar en dag onder ons dagelijks takenpakket. Van Lith is in staat om snel, efficiënt en op correcte wijze uw vordering te incasseren bij bedrijven en particulieren.

Heldere communicatie en afspraken, zowel met debiteuren als opdrachtgevers, vinden we als professioneel incassobureau belangrijk. Zo krijgt u bij hun geen bandje, maar altijd een medewerker aan de telefoon. Een klantgerichte aanpak met een incassotraject op maat is voor ohun vanzelfsprekend.

Bij Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso staat voor u een deskundig en enthousiast team klaar om u te helpen bij het innen van uw vorderingen. Een incassokantoor waar u op en mee kunt rekenen!

voor meer informatie ga naar www.vanlithincasso.nl

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Gepubliceerden kennisartikelen

𝐖𝐞𝐭𝐞𝐧𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐝𝐮𝐮𝐫𝐳𝐚𝐚𝐦 𝐛𝐞𝐭𝐚𝐚𝐥𝐠𝐞𝐝𝐫𝐚𝐠

19 februari 2024

Alle partners in de schulddienstverlening houden zich bezig met de vraag hoe ze duurzaam betaalgedrag kunnen bevorderen bij (debiteur)klanten die wel kunnen betalen, maar dat om één of andere reden niet doen. Bij die groep komen we nu niet verder…

PERSBERICHT: Snijder Incasso wordt Bosveld

1 februari 2024

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders krijgt een nieuwe naam en logo. Per 1 februari 2024 gaat zij “Bosveld Beverwijk B.V.” of kortweg “Bosveld” heten. Krachten gebundeld In september 2022 heeft Bosveld Gerechtsdeurwaarders en Incasso’s Snijder overgenomen. Onze krachten zijn vanaf dat…