Beemdstraat 31, 5653 MA EINDHOVEN.

Tel: 040-2438733

 

Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso biedt al bijna vijftig jaar ondersteuning in het gehele incasso traject, zowel het minnelijke als het gerechtelijke traject. En die ervaring, die voelt u. In snelheid en in klantvriendelijkheid.

Als professioneel incassokantoor in Eindhoven heeft van Lith bijna 50 jaar ervaring in debiteurenbeheer en het incasseren van vorderingen. Ook het voeren van juridische procedures en het uitvoeren van ambtelijke taken valt sinds jaar en dag onder ons dagelijks takenpakket. Van Lith is in staat om snel, efficiënt en op correcte wijze uw vordering te incasseren bij bedrijven en particulieren.

Heldere communicatie en afspraken, zowel met debiteuren als opdrachtgevers, vinden we als professioneel incassobureau belangrijk. Zo krijgt u bij hun geen bandje, maar altijd een medewerker aan de telefoon. Een klantgerichte aanpak met een incassotraject op maat is voor ohun vanzelfsprekend.

Bij Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso staat voor u een deskundig en enthousiast team klaar om u te helpen bij het innen van uw vorderingen. Een incassokantoor waar u op en mee kunt rekenen!

voor meer informatie ga naar www.vanlithincasso.nl

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Gepubliceerden kennisartikelen

VCMB Blog met Daniel Toet van DBI Professionals “Een toekomstgerichte visie op jong talent”

22 mei 2024

Daniel Toet, oprichter van DBI Professionals, heeft meer dan twee decennia ervaring in creditmanagement. Vanaf zijn twintigste actief in de sector, begon hij zijn carrière bij een handelsinformatiekantoor. Zijn loopbaan omvatte diverse rollen, van detachering tot zelfstandig projectmanagement met internationale…

Terugblik Themamiddag “Internationaal Zakendoen”

25 april 2024

Eerdere jaren organiseerden we verschillende roundtables rondom een specifiek onderwerp met één of twee sprekers. Dit jaar, na de succesvolle nieuwjaarconferentie in januari, combineren we sprekers en onderwerpen binnen één van de centrale thema’s die we hebben geformuleerd. We zijn…