Van Asch van Wijckstraat 55-F. 3811 LP  Amersfoort - Tel. 088-6555000

Vesting Finance is onderdeel van Arrow Global en is marktleider op het gebied van Credit management en Financial servicing en zorgt voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen.

Bedrijven en instellingen willen meer dan ooit efficiënt opereren. Zij besteden processen uit aan betrouwbare, ervaren en kwalitatief goede outsourcingpartners. Vesting Finance is een logische partner op het gebied van credit management en financial servicing.

Waarom Vesting Finance

Als specialist in het voorkomen en terugdringen van betalingsachterstanden, zorgen wij voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen. Flexibele IT-systemen ondersteunen u in alle fasen van het proces van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat wij hierin bijzonder succesvol en efficiënt zijn, maar het echte verschil maken onze 500 gedreven professionals

Wij versterken uw team waar nodig, adviseren, of nemen uw volledige beheer (BPO), of onderdelen ervan uit handen. Maatwerk en borging van processen zijn belangrijke pijlers van onze dienstverlening, waarbij wij beschikken over alle benodigde certificeringen. Uw portefeuille is in vertrouwde, professionele handen. We werken accuraat, transparant, ook richting uw klanten, en denken in oplossingen. Zo dragen wij tevens bij aan een positieve beleving van uw merk.

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Leden actief in credit management software, risico- en handelsdata en scorecard modellen.

Gepubliceerden kennisartikelen

Interview met Erwin de Boer van Vesting Finance

24 december 2018

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Vesting Finance (VF) is sinds 1996 een begrip in de creditmanagementbranche. Het bedrijf is van incasso en detachering meegegroeid met het hedendaagse creditmanagement waar de maatschappelijke waarde en…