Visma | Onguard - Amsterdam HQ -  Paasheuvelweg 9A, 1105 BE  Amsterdam Tel.  088-256 66 66

Visma | Onguard - Zaltbommel - Oude Boscheweg 13. 5301 LA Zaltbommel Tel. 0418-576030

In een snel veranderende wereld zijn automatisering, digitale transformatie en verbetering van de klantervaring de sleutels tot zakelijk succes. Als voorstander van innovatie is Visma | Onguard in ruim 25 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software tot marktleider in geavanceerde softwareoplossingen voor de gehele order-to-cash-keten.

De oplossingen van Visma | Onguard zijn gericht op het verbinden van gegevens op één gecentraliseerd platform en het koppelen van interne en externe systemen en services. Hiervoor gebruiken we intelligente en intuïtieve automatisering om waardevolle inzichten te leveren. Deze verbeterde zichtbaarheid en veilige uitwisseling van kritieke gegevens zorgt voor een optimale verbinding tussen alle processen in de order-to-cash-keten. Tegelijkertijd zorgt dit voor een verbeterde en gepersonaliseerde communicatie en dat resulteert in sterkere en langdurige klantrelaties.

Klanten in meer dan 70 landen wereldwijd vertrouwen dagelijks op het Visma | Onguard-platform voor een succesvol beheer van en tastbare resultaten in order-to-cash en credit management. Ondersteuning voor klanten omvat alles van risicobeheer, kredietverzekering en facturatie tot debiteurenbeheer en incasso.

Gekoppelde Thema's

Aanbieders van nieuwe financiële producten en proposities in relatie met AI en machine learning.

Leden actief in credit management software, risico- en handelsdata en scorecard modellen.

Gepubliceerden kennisartikelen

Outstanding24 joins Visma Netherlands – Onguard

13 januari 2021

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Visma | Onguard, the fintech company dedicated to the order-to-cash process, today announces the acquisition of Dutch scale-up, Outstanding24, taking over all activities and employees. With Outstanding24, Visma |…

Visma zet sterke groei in Nederland voort met overname Onguard

21 februari 2020

Visma zet sterke groei in Nederlandvoort met overname Onguard Visma zet sterke groei in Nederlandvoort met overname Onguard Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Visma heeft een overeenkomst getekend met Main Capital om Onguard, marktleider…