Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VMP & Partners B.V.

VMP & Partners B.V. is een Incasso- en adviesbureau in Almere en staat garant voor kwalitatief hoogwaardige –professionele- dienstverlening op het gebied van nationale en internationale incasso.

Met meer dan 70 jaar aan gezamenlijke kennis en ervaring kunnen zij uw vorderingen op correcte en efficiënte wijze incasseren. Dit kan zowel in der minne als in rechte. Aangezien elke crediteur zijn eigen specifieke wijze van aanpak vereist, is een oriënterend gesprek waarin zij uw wensen en mogelijkheden gericht kunnen inventariseren, een standaard service.

Tevens incasseren zij uw vorderingen op uw buitenlandse cliënten en wat voor  nationale incasso geldt, geldt ook zeker voor de internationale incasso. Vele buitenlandse incassobureaus, advocatenkantoren en crediteuren dragen VMP & Partners B.V. op hun vorderingen op Nederlandse debiteuren te incasseren.

Internationaal:

VMP & Partners B.V. is aangesloten bij internationaal gerenommeerde incasso associaties. Uw voordeel is dat het dossier door hun lokale kantoor wordt behandeld. Deze locale kantoren worden streng geselecteerd en regelmatig treffen zij hun internationale collega’s op conferenties en congressen. Met een dynamisch Europa, is een permanente educatie van groot belang.

Uw debiteur wordt in zijn taal en volgens de lokaal geldende wet- en rechtsregels tot betalen gemaand of zonodig in rechte betrokken. Global collection, local action!

 


http://www.vmp-partners.nl
pappot@vmp-partners.nl

Sidderaalpad 5
1317 HJ Almere
Tel: 036-5460505

Gepubliceerden kennisartikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...