Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

10FORIT & Mail to Pay hebben zich aangemeld bij VCMB

Mail to Pay en 10FORIT hebben  zich aangemeld als nieuwe leden van het VCMB.

Mail to Pay

Mail to Pay is opgericht door experts uit de incassowereld met meer dan 10 jaar ervaring. Nu is Mail to Pay een van de grootste Nederlandse softwareleveranciers op het gebied van incasso automatisering. Mail to Pay levert tools die zichzelf hebben bewezen bij de grootste bedrijven van Nederland. Elke dag worden enorme volumes betaalverzoeken door Mail to Pay software verwerkt voor haar opdrachtgevers in allerlei verschillende setups.

10FORIT

10FORIT helpt bedrijven en organisaties sinds 2007 om optimaal digitaal te communiceren. Ze zorgen ervoor dat klanten de juiste boodschap op het juiste moment in de juiste tone-of-voice ontvangen via de juiste communicatiekanalen. Dat doen ze geautomatiseerd vanuit hun omnichannel communicatieplatform via telefoon, voiceberichten, sms, E-mail, WhatsApp en print.
Zo zorgen ze onder meer dat debiteuren een betalingsherinnering krijgen, patiënten herinnerd worden aan een afspraak en relaties een uitnodiging of speciale aanbieding ontvangen. Ze verzorgen klantgerichte, geautomatiseerde communicatie voor uiteenlopende organisaties, waaronder woningcorporaties, telecomaanbieders, incassobedrijven en verzekeraars.

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...