Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

4 tips voor een zomer vol communicatie!

Het is zover. De zomer van 2015 is aangebroken. Tijd dus om die klusjes die lang zijn blijven liggen op te pakken. En natuurlijk om in te vallen voor collega’s die op vakantie zijn. Om ook de zomer op communicatievlak goed door te komen, wil ik graag 5 tips met u delen!

Doorverbinden tijdelijk stoppen

Heeft u doorverbindingen actief in uw scripts, maar geen capaciteit op uw afdeling om alle inkomende berichten af te handelen? Wij kunnen de doorverbindingen uitschakelen voor u. Daarmee worden wel uw berichten verstuurd, maar geen doorverbindingen aangeboden!

Acties uitspreiden

Een andere manier om de druk op uw afdeling te verlagen is door het aanbod van berichten te spreiden. Dit kan gedurende de dag, maar ook verdeeld over bijvoorbeeld een week. Daarmee ontvangen uw klanten in ieder geval uw berichten, zonder dat uw afdeling in de problemen komt.

Campagnes uitvoeren

De zomer is bij uitstek geschikt om communicatie campagnes op te zetten. uw klanten een goede vakantie wensen, of juist weer welkom thuis heten? Of juist even een extra service reminder sturen voor die aankomende factuur? Annabel is uitermate geschikt voor incidentele campagnes. En als u snel kunt schakelen, kunnen wij dat ook. We kunnen binnen enkele uren uw campagnes klaar hebben staan!

Communicatieproject opzetten

De windstilte van de zomervakantie kunt u ook gebruiken om plannen te maken voor het laatste deel van het jaar. Welke uitdagingen op het gebied van communicatie heeft u? Hoe kunt u meer communiceren met uw klanten, de service verhogen, zonder direct veel meer kosten te maken? Overweeg geautomatiseerde communicatie via bijvoorbeeld SMS, e-mail en Voice. Natuurlijk hebben wij ook ideeën hierover en denken graag met u mee!

Heeft u zelf nog ideeën om uw zomer te voorzien van communicatie? Wij horen ze graag! Als laatste heb ik nog een bonus tip voor u, praktisch voor als de warmte u teveel wordt.

Goede vakantie!

Bonus tip!

Spontaan behoefte aan verkoeling? Schakel onze Emergency Ice Service in! Geniet bij ons op kantoor van één van de lekkerste ijsjes van Rotterdam! Liever ijs bij u op kantoor? Nodig ons uit voor een gesprek, wij zorgen voor het ijs!

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...