Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Afscheid Willem Jan Pepping en John Nihot VVCM/VCMB Haagsche Commissie

Op woensdag 9 oktober jl. heeft de Haagse Commissie in stijl afscheid genomen van John Nihot en Willem Jan Pepping. Twee zeer trouwe leden van de Haagse Commissie van VCMB/VVCM.

John Nihot is in 2007 toegetreden tot de commissie waarin hij van 2008 tot februari 2015 als voorzitter actief is was. In 2015 heeft hij zijn voorzitterschap overgedragen aan Willem Jan Pepping maar is als commissie lid actief gebleven.

Willem Jan Pepping is sinds 2008 actief binnen de Haagse Commissie waarbij hij in 2015 het voorzitterschap van John Nihot heeft overgenomen.

Namens het Bestuur van de VCMB bedankt wij John en Willem Jan voor hun jarenlange inzet om Credit Management onderwerpen en onze standpunten onder de aandacht te brengen van de Tweede Kamer en de Ministeries. Dat heeft ervoor gezorgd dat de politiek en de ministeries inmiddels VCMB actief betrekken bij de Haagsche ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het creditmanagementvak.

Gerelateerde artikelen

Ontslaggolf door baansubsidie uitgesteld

Ontslaggolf door baansubsidie uitgesteld

Euler Hermes stelt dat binnen Europa 20% van de banen die nu worden gesubsidieerd door nationale regelingen voor behoud van werkgelegenheid, een verho...

© 2020 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...