Exclusief voor Aon kredietverzekeringssoftware van Onguard

Onguard, het fintech-bedrijf dat een platform aanbiedt om het gehele order to cash-proces te stroomlijnen, en risico- en verzekeringsadviseur Aon, tillen hun bestaande samenwerking naar een volgend niveau. Onguard start met de doorontwikkeling van kredietverzekeringssoftware ‘PolicyManager’ die exclusief toegankelijk is voor klanten van Aon. Deze software koppelt data van kredietverzekeraars met debiteuren- en factuurgegevens uit de financiële systemen van de klanten van Aon, waardoor onder andere tekorten in kredietlimieten automatisch worden gesignaleerd. Andersom krijgt Onguard toegang tot het wereldwijde netwerk van Aon, wat past bij de ambitie van Onguard om op internationaal niveau haar klanten optimaal te kunnen bedienen.

Betere informatievoorzieningen

Deze geïntensiveerde samenwerking en upgrade van de software maakt het voor klanten van Aon mogelijk om op een snellere manier betere informatie te krijgen over verzekermogelijkheden en premieconsequenties. Daarnaast bespaart PolicyManager tijd, helpt het medewerkers te voorkomen dat zaken over het hoofd worden gezien en automatiseert het administratieve handelingen bij een kredietverzekeringspolis, zoals het aanvragen en managen van kredietlimieten. Bert van der Zwan, CEO van Onguard, kijkt uit naar het nieuwe hoofdstuk van de samenwerking: “We zijn al jaren partner en dankzij de doorontwikkeling van het multi-tenant SaaS-product ‘PolicyManager’ wordt het partnership geïntensiveerd. We starten de komende tijd met het exclusief bouwen van de software voor zowel de nationale als internationale klanten van Aon. Daarnaast integreert de software naadloos met de andere software van Onguard. We zijn trots op het feit dat we Aon als exclusieve partner hebben.”

Remco Beuvens, Chief Development Officer van Aon: “We werken al enige tijd met elkaar samen en met deze volgende stap laten we zien hoe sterk deze samenwerking is. Onguard is voor ons een zeer betrouwbare partner. Het gebruik van software voor processen, waaronder het servicen van kredietverzekeringen en het ondersteunen in financieringsmogelijkheden, neemt alleen maar toe. Met de ervaring van Onguard op deze gebieden, zijn we een goede match en kunnen we onze klanten nog beter bedienen. We zetten de klant in alle gevallen centraal zodat zij succesvol kunnen ondernemen. Met de strategie die Onguard heeft en de technologie die zij in huis hebben, kunnen we dit realiseren.”