Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Atradius twee jaar sponsor van BNR Zakendoen Met

Kredietverzekeraar Atradius heeft zich voor twee jaar als sponsor verbonden aan het radioprogramma BNR Zakendoen Met. BNR Zakendoen Met wordt elke werkdag tussen 13:30 – 15:00 uur uitgezonden op BNR Nieuwsradio.

Luisteraars stemmen af op BNR Zakendoen Met om snel bijgepraat te worden over het economisch nieuws, inspiratie op te doen en (management)tips mee te krijgen voor hun carrière. Je hoort topondernemers over hun zakelijke successen, pitches van startups, diverse columnisten en wisselende co-hosts uit het bedrijfsleven, de wetenschap of de financiële journalistiek. Dit alles afgewisseld met scherpe nieuwsupdates, bedrijfseconomisch nieuws, beursupdates en handige tips. Met BNR Zakendoen Met kiest BNR Nieuwsradio voor nieuws vanuit de kern van de zaak.
Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio: “Ik ben erg blij met Atradius als sponsor voor BNR Zakendoen Met. Atradius sluit naadloos aan bij de missie van BNR Nieuwsradio en het programma Zakendoen Met, namelijk om bedrijven verder te helpen. Ik zie dan ook erg uit naar de samenwerking!”

Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur Atradius Nederland: “Dit sponsorschap geeft ons de mogelijkheid heel ondernemend Nederland nader kennis te laten maken met de diverse mogelijkheden die wij al 90 jaar aan het Nederlandse bedrijfsleven aanbieden om, nationaal en internationaal, hun betalingen te beschermen, zodat zij uiteindelijk als bedrijf kunnen blijven groeien. BNR Nieuwsradio is bij uitstek het medium om deze doelgroep te bereiken.”

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...