Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Bereken wat je kunt besparen met credit management software

Iedere dollar, euro of som geld die uitstaat kost je geld. Bekijk hoe je veel kunt besparen door je DSO te verlagen.

Calculator

Pas de revenue, the reduction in days en rate of interestaan in deze calculator om je potentiële besparingen te zien.

Besparen in tijd en geld

Credit management is een vak waarbij je de hele dag bezig bent met geld. Behaalde opzet kan pas bijdragen aan winst als het betaalde omzet is. Binnen de uitvoering van het vak valt ook winst te behalen. Tijd is namelijk geld. En veel organisaties kunnen tijd besparen in de uitvoering van hun credit management.

Organiseren is de sleutel tot succes. Door goed gestructureerd credit management worden tastbare resultaten gehaald. Want credit management is zoveel meer dan alleen zorgen dat je klanten betalen. Zaken als betalingsrisico’s analyseren, betalingsproblemen identificeren, operationele processen monitoren en het opzetten van credit management-procedures in de organisatie zijn net zo belangrijk voor succes. Door o.a. de juiste software kun je tijd en geld besparen.

 

Automatiseren

Besteed je teveel tijd aan handmatige of administratieve taken zoals de prioritering van credit management acties? Raadpleeg je nog steeds alfabetische en/of Excel lijsten en maak je met de hand selecties voor openstaande facturen? Niet alleen neemt dit veel tijd in beslag, maar je loopt ook het risico om bepaalde acties over het hoofd te zien of onnodige acties te verrichten. Geavanceerde software kan je helpen financiële data te vertalen in een up-to-date routine voor de dag. Daarnaast geeft deze software een overzicht met acties die voltooid zijn en acties die nog uitgevoerd moeten worden. Dit bespaart kostbare tijd en helpt je het maximale effect te bereiken met minimale inspanning.

 

 

Bron : OnGuard & FD

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...