Buckaroo en MaxCredible bundelen krachten voor MKB-bedrijven

Buckaroo en MaxCredible slaan de handen ineen met als doel om meer cash beschikbaar te maken bij MKB-bedrijven. Buckaroo staat in de top van toonaangevende serviceproviders in Nederland. MaxCredible is uitgegroeid tot Europees marktleider in customer creditmanagementsoftware.  

Speciaal voor het MKB wordt MaxCredible debiteurenbeheer uitgerust met een automatische betalingsoptie van Buckaroo. “We waren al langer op zoek naar een PSP die ons kon ondersteunen bij betaalgemak voor onze MKB-klanten” vertelt Friso van de Beeten, manager FaceValue applicatie namens MaxCredible. “We zijn blij dat we in Buckaroo een goede payment partner hebben gevonden.” Ook Buckaroo is opgetogen over de samenwerking. “Bij Buckaroo streven we er altijd naar om betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken”, vult Kars Veldhoen aan, Partner Manager bij Buckaroo. “De integratie met MaxCredible sluit goed aan op dit streven.”

Samenwerking

Veel MKB-bedrijven maken al met succes gebruik van de beproefde combinatie Buckaroo en MaxCredible. “Onze samenwerking levert MKB-bedrijven maximale cash op”, vervolgt Friso van de Beeten. De betaaltermijnen lopen immers significant terug.

Snellere betalingen

De voor-ingerichte software van MaxCredible – genaamd Plug and Play voor het MKB – is geschikt voor alle MKB’ers die hun cashflow willen vergroten. Per branche is het product van tevoren op maat ingericht. Niets is vervelender dan een factuur die niet op tijd of helemaal niet betaald wordt. Met de MaxCredible Plug and Play applicatie voor het MKB versnellen we dit proces aanzienlijk. Zowel B2B- als B2C-bedrijven doen er hun voordeel mee.

Demo en licentie

MKB-bedrijven die interesse hebben in de MaxCredible Plug and Play applicatie voor het MKB in combinatie met Buckaroo kunnen op de website www.Maxcredible.com gratis een demo aanvragen. Besluiten bedrijven om een licentie te nemen, dan betalen ze slechts 35 euro per maand. Vermelden ze bij aankoop de naam Buckaroo, dan maken ze kans op volledige uitbesteding van het debiteurenbeheer. Twaalf maanden lang en helemaal gratis. Neem contact op voor de voorwaarden.

Over MaxCredible

MaxCredible is de Europese marktleider op het gebied van Customer Credit Management Software. De innovatieve producten en diensten van MaxCredible helpen bedrijven wereldwijd met het verkorten van de order-to-cash cyclus, het verhogen van cashflow en het reduceren van de creditmanagement kosten.

Bron: Buckaroo