Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

BVCM presenteert leerplatform Knowingo

Wij presenteren u vol trots het unieke leerplatform Knowingo!

BVCM is met dit unieke platform een echte pioneer op het gebied van e-learning binnen credit management. Knowingo is een e-learning platform dat organisaties en haar medewerkers middels een interactieve App virtuele trainingen biedt waarmee cursistsen hun eigen leerpad kunnen bepalen.

Gebruikers kunnen Knowingo eenvoudig naar wens inrichten om de eigen kennis of die van anderen op gewenste onderdelen te toetsen en indien gewenst snel op te krikken. Dit kan bijvoorbeeld op het gebied van dienstverlening, producten of algemene vakkennis.

Omdat Knowingo komt in de vorm van mobiele App, kan iedere speler op eigen tempo en tijdstip dat het hem/haar het beste uitkomt spelen. Op deze wijze van gamified learning worden gebruikers op een leuke manier gestimuleerd en gemotiveerd om continu te blijven leren.

Knowingo en de trainingen van BVCM

Ook onze trainingen worden vanaf nu standaard uitgebreid met Knowingo. Onze cursisten krijgen voorafgaande- en na afloop van de training toegang tot het platform om de opgedane kennis te blijven toetsen. “Door middel van dit online leerplatform gaat BVCM haar huidige trainingen, expertise, content en kennis op een nog efficiëntere wijze aanbieden aan haar klanten, relaties en eigen personeel.” Aldus Carel Alberts, Commercieel Directeur van BVCM.

Wilt u graag meer informatie over deze mooie toevoeging aan onze dienstverlening of het zelf eens proberen? Meld u dan nu aan voor een gratis Knowingo Demo via de onderstaande button! Of kijk op onze website voor meer informatie!
Bron: BVCM

 

Gerelateerde artikelen

Aantal faillissementen in mei gedaald

Aantal faillissementen in mei gedaald

Rechtbanken hebben in mei 185 faillissementen uitgesproken. Dit zijn er 19 minder dan in april en 207 minder in vergelijking met dezelfde periode vori...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...