Per vandaag is er een nieuw platform gelanceerd: Het Cwize register

Per vandaag is er een nieuw platform gelanceerd: het Cwize register. Een platform voor opdrachtgevers die in een duidelijk overzicht kunnen zien welke incassopartijen met de Cwize Opdrachtgevers Export (COE)-standaard werken.

De Cwize COE-bestanden zijn de standaard in Nederland voor de uitwisseling van incassogegevens met incassopartners binnen de credit management keten, met als doel transparantie, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid te bieden.

Het register heeft als doel opdrachtgevers eenvoudig inzicht te geven wie ze kunnen selecteren om Cwize snel en goed te laten functioneren voor hun organisatie, zodat deze opdrachtgever grip, controle en inzicht krijgt over de prestaties van zijn incassopartners. Dit register is vanaf vandaag te raadplegen op www.cwizeregister.nl

Wat betekent dit voor gerechtsdeurwaarders en incassokantoren? Organisaties die al bewezen hebben een technisch correcte COE te leveren, kregen de mogelijkheid voorafgaand aan de lancering opgenomen te worden in het Cwize register. Deze organisaties zijn al zichtbaar op www.cwizeregister.nl. Zij krijgen daarnaast ook de mogelijkheid het Cwize register logo op hun eigen website te plaatsen. Deze organisaties laten dan per direct zien dat ze in staat zijn om snel en volledig transparant aan te sluiten op de Cwize oplossing van de opdrachtgevers. Nieuwe organisaties kunnen na een testtraject opgenomen worden in het register.

Opdrachtgevers kunnen bij toekomstige aanbestedingen en/of tenders het register raadplegen. Incassopartners kunnen in selectietrajecten ook verwijzen naar het register.

Collenda Cwize B.V. beheert de webpagina, het register en de mailbox info@cwizeregister.nl, maar is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de registratie.

Voor vragen en aanvullende informatie kunt u terecht bij:

Mariska de Ridder Marketing & Communicatie Cwize register info@cwizeregister.nl