Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Credipedia: Alle Creditmanagement termen online

We zijn druk bezig om de VCMB-site te transformeren tot één van de belangrijkste kennisbronnen op het gebied van creditmanagement voor leden, medewerkers werkzaam in creditmanagement, studenten, journalisten en politici.

Vrijwel dagelijks vullen we de VCMB-website aan met artikelen of links naar nieuws over Credit Management. Uw nieuwsberichten plaatsen we ook graag door. Stuur ze aan ingrid@vcmb.nl

Daarnaast zijn we bezig met het bouwen van een Credipedia waarin alle termen uit het creditmanagement uitgelegd worden. Check https://www.vcmb.nl/credipedia/ eens of alle termen uit uit specialisme daar al benoemd worden.
Credipedia lijkt qua uitvoering op Wikipedia waarin het begrip of de term uitgelegd wordt, meestal gebruikmakend van afbeeldingen, zodat de lezer snel begrijpt wat inhoudt.

Hulp van de VCMB-leden bij het vullen van Credipedia is essentieel!

Er is inmiddels een mail verstuurd naar alle marketing & communicatiemedewerkers van alle leden met de vraag om te helpen met het uitbouwen van Credipedia. Wie weet er meer van dan de specialisten? Zonder uw hulp kunnen we nooit de kwaliteit en volledigheid bereiken die nodig is om als Creditmanagement vraagbaak gezien te worden.

En met z’n allen is het goed en snel te realiseren.

Binnen het VCMB sturen Ingrid Kok, Harm Hubers en Frank Beentjes dit project aan. Wil je meedoen of meer weten? Mail ingrid@vcmb.nl

 

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...