Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Credit Bureau Scores

Maak kennis met credit scoring

Wilt u uitstekend inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten? Waarbij u kunt vertrouwen op uitgebreide kredietgegevens en voorspellende scorekaarten? Dan zijn de ‘Credit Bureau Scores’ van Experian de perfecte oplossing voor uw bedrijf. Wij combineren hoogwaardige klant- en marktgegevens met grondige analyses. Hierdoor kunt u uw besluitvorming omtrent acceptatie van consumenten optimaliseren op basis van uiterst betrouwbare informatie.

Wat houdt deze score in?

Een ‘Credit Bureau Score’ geeft de kredietwaardigheid van een consument aan met één cijfer, een score. Om deze score te bepalen, koppelen wij relevante gegevens over betalingsgedrag, actuele schulden en bijvoorbeeld kredietverleden. Financiële instellingen gebruiken deze scores bij risico-inschatting of een individu in gebreke zal blijven. Bijvoorbeeld bij de afbetaling van een lening of hypotheek of bij de betaling van een telefoonrekening of andere schuld. Omdat de gebruikte gegevens van essentieel belang zijn, zorgt Experian voor een continue monitoring en verbetering van deze extreem krachtige tool.

Hoe Credit Bureau Scores uw bedrijf kunnen helpen:

Betere besluitvorming: u heeft toegang tot de uitgebreide gegevens analyses van Experian. Hierdoor kunt u de juiste beslissingen nemen om uw bedrijf gezond te houden en te laten groeien, waarbij u tegelijk het aantal dubieuze debiteuren en bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk beperkt.
Renderend: u bent geen tijd en geld kwijt aan de ontwikkeling, implementatie en bewaking van eigen scorekaarten, omdat Experian u deze zorg al uit handen neemt.
Afgestemd op bedrijfsbehoeften: u kunt extra kenmerken toevoegen voor specifieke organisaties of marktsectoren om de algemene scores af te stemmen op uw behoeften.
Lokale ondersteuning: u kunt altijd terecht bij lokale, ervaren scoringspecialisten voor optimale ondersteuning en beantwoording van vragen.

Lees meer Credit Scores

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...