Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Creditcard voor mensen met laag inkomen of schulden

Een creditcard kan in het buitenland handig zijn voor het huren van een auto, het boeken van een hotelkamer of het doen van aankopen bij (web)winkels. Maar sommige Nederlanders kunnen niet zo’n kaart krijgen door een te laag inkomen of BKR-registratie.

Om deze groep toch te laten profiteren van de voordelen van een creditcard, komt betaalkaartenuitgever ICS dinsdag met de Go Card. Vrijwel iedereen van boven de 18 jaar kan met deze creditcard betalingen doen, maar er moet wel eerst geld op de kaart worden gestort. Het is niet mogelijk om krediet met de kaart op te nemen of er achteraf betalingen mee te doen.

Aankoopbescherming

Volgens Maurice Koot, algemeen directeur van ICS, biedt de creditcard ook het voordeel van aankoopbescherming bij online aankopen. „Wat veel Nederlanders niet weten, is dat zij bij de meeste online betalingen niet verzekerd zijn voor verlies, diefstal en beschadiging. Als je eenmaal betaald hebt, ben je in zulke gevallen je geld kwijt. Dit is bij een aankoop met een creditcard niet het geval dankzij de aankoopbescherming”, aldus Koot. De ICS Go Card kost €65 voor drie jaar..

Bron: Telegraaf

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...