Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Cwize introduceert ‘Cwize-On’ label voor incassorelaties

De behoefte aan eenduidige en transparante informatie over het bij derden belegde collections proces, was nog nooit zo groot. Steeds meer opdrachtgevers gaan op zoek naar incasso- en deurwaarderskantoren die transparantie bieden en proactief hun klanten informeren. Met de Collections Performance Manager (CPM) voorziet Cwize in deze steeds groeiende behoefte.

Collections Performance Manager

De Collections Performance Manager is een standaard rapportageplatform en geeft opdrachtgevers volledig grip op, controle over en inzicht in de prestaties van hun incassorelatie(s). Vanuit een eigen portal hebben zij een volledig geconsolideerd beeld van de totale incassoportefeuille en kunnen zij objectief benchmarken, inzoomen en analyses maken.

‘Cwize-On’ kenmerk

Martijn Groot, directeur Cwize: “Wij krijgen vaak de vraag welke incassopartners ervaring hebben met Cwize, en waaraan men dat kan zien.” Daarom heeft Cwize het ‘Cwize-On‘ logo in het leven geroepen. Martijn: “Met dit kenmerk laten onze klanten zien dat ze ervaring hebben met onze rapportagenormen en eenvoudig en snel aan te sluiten zijn op de CPM van iedere opdrachtgever. Maar boven alles zeggen onze klanten hiermee dat ze proactief, transparant en overtuigd van hun eigen kwaliteiten zijn.

Gedeelde filosofie

Cwize gelooft in een veilige marktstandaard voor distributie, benchmark en rapportage oplossingen voor de gehele deurwaarders- en incassobranche. Incassopartners met het ‘Cwize-On’ logo omarmen deze filosofie en zijn in staat om direct aan te sluiten op de Collections Performance Manager (CPM) van opdrachtgevers. Deze incassopartners hebben ervaring met de producten CPM, CDE (Collections Data Engine) en/of het aanleveren van COE (Cwize Opdrachtgever Export)-bestanden.

Als opdrachtgever weet u dat deze partijen uw visie delen en bovenal proactief en transparant zijn in hun dienstverlening. Daardoor helpen ze u uw incassorendement te vergroten.

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er...

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...