Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Cwize ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van privacygevoelige informatie krijgt steeds meer maatschappelijke aandacht. Wij krijgen steeds vaker vragen van klanten over de beveiliging van onze diensten en de data die wij voor onze klanten verwerken.

Informatiebeveiliging heeft altijd al de hoogste prioriteit gehad bij Cwize. In de ISAE 3402 type II verklaring wordt hier al veel aandacht aan besteed. Om ons informatiebeveiligingsniveau nog beter te kunnen aantonen heeft Cwize opdracht gegeven aan Conclude Accountants om onze informatiebeveiliging te auditen tegen het ISO 27001 framework. Als resultaat daarvan heeft Cwize op 23 augustus 2017 de ISO 27001 certificering ontvangen.

ISO 27001

ISO 27001 is dé internationaal erkende standaard voor informatiebeveiliging. Met de ISO 27001 certificering kunnen wij aantonen dat Cwize alle benodigde beveiligingsmaatregelen heeft ingericht om kritische informatie van opdrachtgevers te beschermen. Een gedegen informatiebeveiliging is vastgelegd in het informatiebeveiligingsbeleid.

ISO 27001​

Informatiebeveiliging heeft de hoogste prioriteit bij Cwize. Onze klanten vertrouwen hun data toe aan ons SaaS-platform. Wij hebben daarom een grote verantwoordelijkheid op het gebied van informatiebeveiliging. In de ISAE 3402 type II verklaring wordt hier al veel aandacht aan besteed. Om ons informatiebeveiligingsniveau nog beter te kunnen aantonen hebben wij onze informatiebeveiliging laten auditen tegen het ISO 27001 framework. Als resultaat daarvan heeft Cwize op 23 augustus 2017 de ISO 27001 certificering ontvangen.
Certificaat ISO 27001 Cwize

Bron: Cwize

Gerelateerde artikelen

Aantal faillissementen in mei gedaald

Aantal faillissementen in mei gedaald

Rechtbanken hebben in mei 185 faillissementen uitgesproken. Dit zijn er 19 minder dan in april en 207 minder in vergelijking met dezelfde periode vori...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...