Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Deurwaarder verzorgt oldtimerrit voor twee zorgcentra voor 9e achtereenvolgende jaar

Alkmaar – Op zaterdag 6 mei hebben 20 chauffeurs van oldtimers ruim 55 bewoners van zorgcentra Stichting Alkcare en Stichting Niko uit Alkmaar opgehaald voor een mooie rit. Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders trakteerde de bewoners op een prachtige oldtimerrit door een aantal Noord-Hollandse dorpen met bij de Stichting Alkcare koffie en gebak voorafgaand aan de rit en bij Stichting Niko hetzelfde na afloop van de rit. Deze ritten zijn georganiseerd naar aanleiding van een match op de maatschappelijke beursvloer van De Waaier in het AFAS stadion eind 2016.  

“Uiteindelijk hadden we plaats voor 32 bewoners per zorgcentrum. We hebben twee keer een mooie route gereden. De gemiddelde leeftijd van de bewoners was gelijk aan die van de auto’s. Prachtig om deze mensen een dagje te verwennen.” aldus Theo Snijder, voormalig directeur van Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Zowel de bewoners van Stichting Alkcare als Stichting Niko hebben genoten van de rit langs de (nog) enkele bloeiende bollenvelden en dorpen in de omgeving met de 20 oude auto’s.

“Zelf rijd ik altijd voorop en dit keer had ik een mooie route uitgestippeld richting onder andere Koedijk, Heerhugowaard, Alkmaar, Heiloo en Limmen”, zegt Theo Snijder. “Al met al was het een geslaagde dag met prachtige auto’s en een hoop voldoening en dankbaarheid.”

Op De Beursvloer van Stichting De Waaier eind 2016 in het AFAS stadion in Alkmaar, is de match gelegd tussen Snijder Incasso en zorgcentra Stichting Alkcare en Stichting Niko. Snijder is inmiddels wel ervaren in de organisatie van de oldtimerrit voor bewoners van verzorgingstehuizen. Dit is het 9e jaar op rij waarop zij deze ritten heeft georganiseerd, veelal voor verzorgingstehuizen in de omgeving van Alkmaar.

Bron : Snijder Incasso

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...