Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Deurwaarder verzorgt oldtimerrit voor twee zorgcentra voor 8e achtereenvolgende jaar

Heerhugowaard en Zuid Scharwoude – Op zaterdag 23 april hebben 22 chauffeurs van oldtimers ruim 60 bewoners van zorgcentra De Pieter Raat Stichting en Buitenzorg uit Heerhugowaard en Zuid-Scharwoude opgehaald voor een mooie rit. Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders trakteerde de bewoners op een prachtige oldtimerrit door een aantal Noord-Hollandse dorpen met bij de Pieter Raat Stichting koffie en gebak voorafgaand aan de rit en bij Buitenzorg hetzelfde na afloop van de rit. Deze ritten zijn georganiseerd naar aanleiding van een match op de maatschappelijke beursvloer van De Waaier in het AFAS stadion eind 2014.

“Uiteindelijk hadden we plaats voor 32 bewoners per zorgcentrum. We hebben twee keer een rit gereden. De gemiddelde leeftijd van de bewoners was gelijk aan die van de auto’s. Prachtig om deze mensen een dagje te verwennen.” aldus Theo Snijder, voormalig directeur van Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Zowel de bewoners van De Pieter Raat Stichting als Buitenzorg hebben genoten van de rit langs de (nog) enkele bloeiende bollenvelden en dorpen in de omgeving met de 22 oude auto’s.

“Zelf rijd ik altijd voorop en dit keer had ik een mooie route uitgestippeld richting onder andere Koedijk, Heerhugowaard de Noord en ’t Veld”, zegt Theo Snijder. “Al met al was het een geslaagde dag met prachtige auto’s en een hoop voldoening en dankbaarheid.”

Op De Beursvloer van Stichting De Waaier eind 2014 in het AFAS stadion in Alkmaar, is de match gelegd tussen Snijder Incasso en zorgcentra De Pieter Raat Stichting en Buitenzorg. Snijder is inmiddels wel ervaren in de organisatie van de oldtimerrit voor bewoners van verzorgingstehuizen. Dit is het 8e jaar op rij waarop zij deze ritten heeft georganiseerd, veelal voor verzorgingstehuizen in de omgeving van Alkmaar.

Bron : Snijder Incasso

Gerelateerde artikelen

Geef bankzaken niet te makkelijk prijs

Geef bankzaken niet te makkelijk prijs

Binnenkort bankieren consumenten bij BigTech. Tijd voor adequaat optreden van toezichthouders en van consumenten. De bancaire sector wordt flink opge...

© 2019 VCMB Maatwerk software door Way2Web

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...