Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Dick Kruiswijk neemt afscheid als
voorzitter van VCMB “tijd voor vernieuwing”

Ik was er zelf bij toen we in het bestuur afspraken dat het na twee termijnen van drie jaar tijd wordt om plaats te maken. Tot je zelf aan de beurt bent. Het ging iets sneller dan ik dacht. Ben het er nog steeds hartgrondig mee eens hoor, maar ik vind en vond het leuk en belangrijk werk. En dan vliegt de tijd.

Een beetje omkijkend is er in de afgelopen zes jaar veel moois gebeurd in het creditmanagementvak en het VCMB. Het is professioneler, innovatiever en maatschappelijk relevanter geworden. Maar we hebben nog een lange weg te gaan om echt op waarde geschat te worden. Onze kracht is onze diversiteit. Alle creditmanagementdisciplines zijn in VCMB vertegenwoordigd. En hoe langer hoe meer professionals van onze leden haken aan bij onze activiteiten. Samen zijn we sterker. Samen kunnen we meer betekenen voor het creditmanagementvak.

Ik wil de leden bedanken voor hun vertrouwen in de afgelopen jaren. De VCMB-Raad voor hun feedback en inspiratie. Frank en Herman voor de mooie samenwerking. En Ingrid voor haar enthousiaste ondersteuning.

Het VCMB gaat verder met een sterk bestuur dat een goede afspiegeling is van wie VCMB wil zijn. Met kennis en ervaring in zowel B2B- als B2C-creditmanagement, uit verschillende bloedgroepen en met professionele achtergronden die elkaar aanvullen en versterken. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze sterke ploeg onder aanvoering van Herman Peeters het VCMB de komende jaren verder gaat brengen om de toonaangevende creditmanagementvereniging te zijn waar je graag lid van bent.

Ik blijf betrokken bij VCMB, voorlopig nog als voorzitter van de Haagsche Commissie van VVCM en VCMB. Daarna is er misschien nog wel een project waaraan ik een steentje kan bijdragen. We zien elkaar hopelijk snel weer persoonlijk – en anders binnenkort ‘virtueel’ bij de volgende VCMB-bijeenkomst.

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...