Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Diensten IMNederland

Online Kredietinformatie

Kwalitatief goede online rapportages, verkrijgbaar op bedrijven uit de acht Europese landen waarmee wij vanuit Nederland het meest handelen. En nu het mooiste: “Tegen een uiterst eerlijk tarief!”

Facturatie

U geeft de tijdige en correcte facturatie uit handen. Geen printwerk meer en geen omkijken meer naar de verzending van de facturen. Door uw debiteuren te laten betalen op een rekening van IMNederland heeft u zelfs geen omkijken meer naar het toekennen van de betalingen en het automatisch opvolgen van onbetaalde facturen is gegarandeerd. On line indienen of invoeren van de facturatiegegevens is natuurlijk standaard.

Automatische incasso verwerking

IMNederland heeft de contracten en is voorbereid op SEPA. Door de veranderende wetgeving is er voor u veel te regelen. U geeft deze zorg uit handen. Samen met IMNederland zorgt u er voor dat de automatische incasso’s ook na februari 2014 gewoon doorlopen. Herinneringen op storno’s en een verdere opvolging is gegarandeerd.

Debiteurenbeheer

U geeft de zorgen over uw debiteurenbeheer uit handen zodat u zich kunt focussen op ondermenen. Wij zorgen voor een vlotte en correcte afhandeling. Via het dashboard heeft u 24/7 inzicht in de laatste stand van zaken.

Incasso

Een vlotte afwikkeling van openstaande facturen. IMNederland respecteert uw klanten en helpt daarmee uw klantvriendelijke reputatie te bewaken.

Internationale Incasso

Speciaal voor onze internationale incassoklanten is IMEurope als handelsnaam gevestigd. Naast onze kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg stad zijn wij natuurlijk ook met een website en een debiteuren service center in vier talen in de digitale wereld te vinden. Kijk ook eens op www.IMEurope.com.

Detachering

IMNederland levert uitsluitend specialisten die bij u op kantoor het debiteurenbeleid kunnen ondersteunen op ieder niveau. Zowel voor een debiteurenbewaker als voor een Credit Manager bent u bij ons aan het juiste adres.

Trainingen

De expertise die we in afgelopen 30 hebben opgebouwd delen we graag met onze klanten. IMNederland geeft praktijkgerichte trainingen, die resulteren in direct financieel resultaat en gemotiveerde medewerkers.
Meer over onze trainingen

Juridische Dienstverlening

U wilt graag weten waar u staat voordat u juridische stappen neemt, en u wilt voorkomen dat u onnodig in een zakelijk conflict belandt. De juridisch experts van IMNederland staan u graag bij met up-to-date kennis en jarenlange praktijkervaring.

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...