Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Digitale pen in Credit Navigator

Samenwerking met Objectif Lune

EuroSystems biedt vanaf heden de softwareoplossing op basis van de Anoto digitale pen van Objectif Lune in Credit Navigator aan. Dit zorgt voor een directe koppeling van de vastgelegde gegevens naar Credit Navigator. Met deze oplossing kunnen deurwaarders efficiënter en met lagere administratiekosten het werk doen.

Directe koppeling met Credit Navigator

“De applicatie is als eerste, in samenwerking met Paul van Roon bij deurwaarderskantoor Van Roon, Saly & Partners toegepast. De deurwaarder laat de exploten gewoon aftekenen met een op het oog normale pen die ook met inkt schrijft. Tegelijkertijd wordt alle informatie in de pen bewaart en vervolgens samengevoegd met het exploot voor verdere verwerking”. “Deze oplossing bespaart veel tijd.” aldus Erik Koch, Directeur van EuroSystems.

“De directe koppeling voor uitwisseling van gegevens met Credit Navigator maakt handmatig werk overbodig en zorgt voor een snelle verwerking met minder fouten tegen lagere kosten”. “De EuroSystems klanten hebben zo een voorsprong door de samenwerking, waar de individuele expertise en innovatie door ervaring wordt aangeboden via één aanspreekpunt.”, aldus John Tubbing, Senior Software Consultant bij Objectif Lune Benelux.“Objectif Lune heeft op basis van haar OL Connect technologie nog een aantal extra voordelen voor de digitale deurwaarder in de nabije toekomst te bieden. We zijn dan ook erg blij met de strategische samenwerking met een partij als EuroSystems”, aldus Ronald Helmerhorst, General Manager bij Objectif Lune Benelux.

Over Objectif Lune

Opgericht in 1993, heeft Objectif Lune nu wereldwijd meer dan 20.000 klanten, die allemaal de communicatie met hun klanten naar het volgende niveau brengen in het digitale tijdperk. Er is lokale technische ondersteuning over de hele wereld en er zijn drie R&D faciliteiten in Canada, Nederland en Australië. Alle OL producten zijn ontworpen om op een snelle en effectieve manier eenvoudig weer controle te krijgen over alle vormen van communicatie met de klant en gepersonaliseerde bedrijfsdocumenten. Met open en flexibele technologie op een manier die onafhankelijk is van de IT omgeving en volledig is geautomatiseerd. Zonder ingrijpende wijzigingen van uw bestaande systemen zijn er mogelijkheden om de klantrelatie-, content management, financiële- en andere zakelijke systemen te verbeteren.

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er...

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...