Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

DigiTrage officieel business partner Thuiswinkel.org

Online scheidsgerecht DigiTrage heeft de aanvraagprocedure voor het business partnerschap van de branchevereniging Thuiswinkel.org deze week succesvol afgerond. Hiermee is DigiTrage geregistreerd business partner. De business partners van Thuiswinkel.org zijn dé bedrijven die samen werken aan een sterke en gezonde e-commerce branche. Ze helpen de e-commerce te excelleren.

Het partnership houdt in dat DigiTrage webwinkels gaat helpen bij het oplossen van betalingsgeschillen door middel van digitale arbitrage. Met het business partnership conformeert DigiTrage zich aan de voorwaarden die aan het business partnership worden gesteld. Dit is door beide partijen vastgelegd in een officiële verklaring die op de website van Thuiswinkel.org is gepubliceerd.

Thuiswinkel.org heeft meer dan 2.200 leden die online producten en diensten aan consumenten verkopen. De leden realiseren samen ruim 70% van alle online consumentenbestedingen in Nederland. Zij komen uit alle denkbare branches, zoals reizen, kleding, consumentenelektronica, verzekeringen, sport, speelgoed, wonen, bruin- en witgoed, dating, ICT, software, etc. Op basis van deze representativiteit is Thuiswinkel.org dé gesprekspartner in de e-commerce voor beleidsmakers, stakeholders en politieke beslissers.

 

DigiTrage

De stichting DigiTrage is in 2014 gestart met het aanbieden van digitale arbitrage voor incassozaken. De combinatie van een online procedure en arbitragewetgeving maakt het mogelijk om betalingsgeschillen laagdrempelig op te lossen tegen minder kosten. Zowel schuldeiser als schuldenaar heeft hierbij voordeel.

Voor vragen en interviews kunt u contact opnemen via mail voorlichting@digitrage.nl of telefoon 030-7991022.

Gerelateerde artikelen

Aantal faillissementen in mei gedaald

Aantal faillissementen in mei gedaald

Rechtbanken hebben in mei 185 faillissementen uitgesproken. Dit zijn er 19 minder dan in april en 207 minder in vergelijking met dezelfde periode vori...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...