Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Economische Update december 2017

De nieuwste uitgave van de (Engelstalige) Economische Update, met daarin een beeld van de huidige wereldwijde economische omgeving en de vooruitzichten door Atradius Economic Research.

De nieuwste uitgave van de (Engelstalige) Economische Update, met daarin een beeld van de huidige wereldwijde economische omgeving en de vooruitzichten door Atradius Economisch Onderzoek.

Mondiaal – Versterking van de aantrekkende wereldwijde groei met een verwachte toename van het bbp van 2,9% in 2017 en 3,1% in 2018.

Eurozone – Het momentum van het herstel van de eurozone houdt aan. Voor dit en volgend jaar wordt stevige groei van het bbp verwacht, gesteund door verkrappende arbeidsmarkten en hoger vertrouwen.

Ontwikkelde markten – De economie van de Verenigde Staten profiteert van een flinke groei van het bbp. Het momentum in het Verenigd Koninkrijk neemt af door dalende reële lonen.

Opkomende landen – De groeivooruitzichten in opkomende landen blijven verbeteren aangedreven door sterkere wereldhandel en bbp-groei.

Krediet en insolventies – Verwacht wordt dat de bedrijfsfaillissementen zowel in ontwikkelde markten als in opkomende landen licht zullen verbeteren in 2017 en 2018.

rapport economic update

Download

Download icoon

Download hier gratis het Engelstalige rapport

Bron: Atradius

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...