Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Eerste VCMB-ledenlunch voor herhaling vatbaar

Op woensdag 20 maart hebben we de eerste VCMB-ledenlunch georganiseerd voor een viertal leden die in de regio Amsterdam gevestigd zijn. Alektum, Flow Factoring en MaxCredible namen aan de eerste lunchbijeenkomst deel. Helaas kon Atradius niet aanwezig zijn en wordt voor een volgende bijeenkomst uitgenodigd.

Elkaar beter leren kennen

De bijeenkomsten hebben geen agenda. We praten elkaar bij over wat ons professioneel bezig houdt, welke ontwikkelingen we voor het creditmanagementvak zien en hoe VCMB kan helpen om die ontwikkelingen te duiden en wensen van de leden om te zetten in concrete acties. Door elke maand een ledenlunch te organiseren, hopen we eind dit jaar alle leden tenminste 1x.

Digitalisering en regelgeving

Tijdens de lunch kwamen verschillende onderwerpen ter tafel. AI en machine learning, bots en laagtaligheidsonderzoek. Daar gaan we in een aantal ronde tafel bijeenkomsten experts over aan het woord laten. De aankomende regulering van de incassobranche. Naast een regulering voor het kopen en verkopen van vorderingen die wellicht ook onze leden raakt die zich met Factoring bezighouden. De Haagsche Commissie van VCMB/VVCM heeft de regulering hoog op de agenda staan en houdt de ontwikkelingen in de gaten. Evenals de concretisering van de toezegging van Minister Dekker dat de griffierechten in 2020 eerlijker zullen worden.

Goed bevallen

De VCMB-ledenlunch is de aanwezigen desgevraagd heel goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Op 8 mei organiseren we daarom de volgende ledenlunch in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...