Even voorstellen: Marina Spaans tijdens de ALV van VCMB benoemd tot bestuurslid

Marina Spaans van Syncasso is tijdens de ALV van VCMB benoemd tot bestuurslid.

Wie is Marina Spaans

Een hart voor oprecht contact en het duurzaam verbinden om samen te groeien. Dat is wat Marina (28) drijft. Flinke passie voor alles wat te maken heeft met customer experience en gedragsontwikkeling.

Vanuit haar internationale rol als trainer en consultant op het gebied van klantbeleving heeft Marina veel organisaties getraind op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Van communicatieve vaardigheden tot visievorming en branding versus gedrag. Uiteindelijk heeft zij de overstap gemaakt naar de wereld van online marketing, om organisaties te ondersteunen bij de ontwikkeling van online marketingstrategieƫn. Marina is sinds 2017 werkzaam in de wereld van creditmanagement. Bij Syncasso houdt Marina zich voornamelijk bezig met marketingcommunicatie en relatiebeheer. Ze staat nauw in contact met de markt om de toegevoegde waarde van Syncasso te borgen en vergroten.

Samenwerking staat voor Marina centraal. Via VCMB wordt het mogelijk gemaakt de samenwerking nog sterker op te zoeken met ketenpartners om de meerwaarde van de sector te verhogen. Iets wat constante aandacht nodig heeft voor de toekomstbestendigheid van onze branche, gezien de ontwikkelingen om ons heen. Marina zal zich voornamelijk gaan inzetten om onze branche voor young professionals interessant te maken. Zorgdragen dat we de kennis en kunde in huis hebben om de nieuwe generatie te begrijpen en aan te spreken.

Namens het huidige bestuur van VCMB heten wij Marina van harte welkom.