Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Even voorstellen:
Raymond Arnoldus sluit per 1 oktober 2020
aan bij de Haagse Commissie

Sinds 2007 is Raymond als advocaat werkzaam bij Bierens Incasso Advocaten. Vanaf 2011 wordt hij ook als curator in faillissementen benoemd en in die hoedanigheid komt hij vaak in aanraking met situaties waarin het creditmanagement (of het gebrek daaraan) niet het gewenste effect voor de schuldeiser opleverde.

Raymond is praktisch ingesteld en goed in staat om de gevolgen van wet- en regelgeving te vertalen naar de dagelijkse praktijk van zijn klanten. Hij verwacht dat zijn praktijkervaring goed van pas komt om feedback te geven op wetsontwerpen en aanpassingen die creditmanagement gerelateerd zijn.

Binnen de Haagse Commissie ziet Raymond het als een uitdaging om de wetgever te overtuigen dat er meer rekening wordt gehouden met de belangen van leveranciers. De rol van leveranciers wordt naar zijn mening door de wetgever ondergewaardeerd, waardoor de balans in de wetgeving vaak (ongemerkt) in het nadeel van de leveranciers uitvalt.

Als Raymond presentaties geeft over de gevolgen van een faillissement, merkt hij dat klanten nogal eens verrast zijn over de bestaande en in ontwikkeling zijnde wetgeving. Door actief te communiceren waarmee de Haagse Commissie bezig is, hoopt Raymond dat meer partijen zich bewust zijn van de mogelijke gevolgen van voorgenomen wetgeving voor hun onderneming.

Tijdens de periodieke overleggen hoopt hij de Haagsche commissie vooral te versterken met zijn enthousiasme en frisse blik op de kwesties.  Daarnaast brengt hij een gezonde dosis humor mee.

De leden van de Haagse Commissie heten Raymond van harte welkom!

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er...

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in Belgi√ę. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...