Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Even voorstellen: Tijn Peeters zal VCMB voor bepaalde tijd gaan ondersteunen bij het uitbouwen van Credipedia

Wie is Tijn

Momenteel zit ik in mijn 3e jaar van International Business aan de Avans in ’s Hertogenbosch. Mijn studie focust zich op een veelvoud van onderwerpen die worden belicht vanuit een internationaal aspect. Voor mijn studie heb ik een stage moeten afronden, hiervoor heb ik het een half jaar gewerkt bij Experian A/S in Kopenhagen. Daar heb ik kennis kunnen maken met veel nieuwe onderwerpen, waaronder credit management. Toen VCMB naar buiten kwam met een project om Credipedia verder uit te bouwen heb ik meteen gesolliciteerd. Door dit project kan ik mijn kennis verder opbouwen en hopelijk ook die van anderen.

Credipedia wordt een encyclopedie die duidelijkheid en inzicht biedt over verschillende termen omtrent credit management. Omdat credit management nogal een breed onderwerp is komen er veel termen aan bod. Die moeten worden uitgewerkt en dat is waar ik mij de komende tijd mee bezig ga houden.

Voor meer informatie over Credipedia ga naar https://www.vcmb.nl/credipedia/

Vragen

Heb je vragen of wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Tijn Peeters en stuur een e-mail naar Credipedia@vcbm.nl

 

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...