Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Flanderijn voegt vestigingen Haarlem en Almere samen in nieuw kantoor in Amsterdam

In reactie op de sterke groei van het aantal opdrachtgevers in de regio Groot-Amsterdam voegt de landelijk opererende incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn haar twee vestigingen in Haarlem en Almere samen in een nieuw kantoorgebouw in Amsterdam Sloterdijk (Westpoort). De recent gerenoveerde kantoorruimte van bijna 900 m2 biedt plaats aan zo’n zestig medewerkers. Veertig daarvan verhuizen vanuit de twee vestigingen die begin mei sluiten.

Nanda Bicker, voorheen vestigingsmanager in Almere, zal aan het roer komen te staan van het nieuwe gecombineerde kantoor in Amsterdam. Flanderijn is al sinds jaar en dag actief in de regio en werkt voor veel klanten die zijn gevestigd in en rond Amsterdam (zorgverzekeraars, banken, hypotheekverstrekkers, woningverhuurders, energieleveranciers en pensioenfondsen).

Vestigingsmanager Nanda Bicker spreekt van een bijna vanzelfsprekende keuze om de twee vestigingen samen te voegen en te verhuizen naar Amsterdam: “De mogelijkheden voor verdere groei op onze vestigingen in Haarlem en Almere waren beperkt en we kregen steeds meer Amsterdamse opdrachtgevers. Al onze opdrachtgevers en dus onze medewerkers verhuizen mee. We hebben om die reden een vliegende start. Daarnaast zullen we de komende maanden nieuwe mensen aannemen. Daarmee kunnen we de verwachte groei opvangen.”

Voor Flanderijn was ook de bereikbaarheid van de nieuwe locatie voor opdrachtgevers, schuldenaren en medewerkers essentieel. “Ons nieuwe kantoor ligt gunstig daar waar de A10 en de A5 elkaar kruisen, vlakbij station Sloterdijk, en is dus voor iedereen uitstekend bereikbaar”, voegt Bicker toe.

Vanaf 2 mei 2016 is Flanderijn en Bicker gevestigd in het Vida-gebouw aan de Kabelweg 57 in Amsterdam Sloterdijk.

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...