Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Wij gaan voor een schuldenvrije maatschappij

Meer dan 1 miljoen Nederlanders hebben structureel te maken met betalingsachterstanden of met schulden. Ondanks alle inspanningen van de overheid en de groeiende welvaart in Nederland loopt dit aantal niet terug. Mensen komen steeds meer in de problemen. Dat raakt ons! Door preventie en proactief advies werken wij aan een schuldenvrije maatschappij.

Mensen komen vaak in situaties terecht waar ze niet om vragen. Mede door hoe mensen in het leven staan en hoe ze met geld omgaan is er een enorme toename van betalingsproblematiek. Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Leningen worden niet afbetaald. Facturen van elektriciteit, gas, huur of zorg stapelen zich ongeopend op.

Preventie en hulp is essentieel

Om de schuldenproblematiek aan te pakken, is preventie en hulp essentieel! Uit onderzoek blijkt dat gedrag een belangrijke factor is in het terugdringen van betalingsachterstanden. Wij zetten onze ervaring en kennis in om nieuwe schulden te voorkomen. We zoeken samen naar het onderliggend probleem. Door middel van motiverende gesprekstechnieken stellen we de juiste vragen en zoeken we de juiste oplossing. Bij ons werken mensen die het oplossen van het probleem net zo belangrijk vinden als het innen van de schuld.

Kritisch en alert op het maken van kosten

Wij geven lezingen en trainingen over het omgaan met geld, ook op scholen. Wij adviseren op basis van onze data bedrijven over de beste aanpak zodat er minder dossiers naar ons worden doorgestuurd. En de kosten en schulden voor de klant-debiteur niet onnodig oplopen. Wij delen onze kennis actief en wij helpen zelf gezinnen met hun schulden. We benaderen onze klant-debiteuren met een zo’n groot mogelijk inlevend vermogen. We spreken en schrijven in begrijpelijke taal, we scheppen orde in de chaos. En weten we het niet? Dan werken we samen met partners die het wel weten. Om samen een oplossing te vinden. Zo doorbreken we de negatieve spiraal en buigen we de schuldpositie om naar perspectief. We voelen én nemen onze verantwoordelijkheid.

Heeft u hierover vragen, of wilt u meer informatie ontvangen zodat we samen werken aan een schuldenvrije maatschappij? Neemt u dan contact op met mij op telefoonnummer 06 51 17 27 56 of per e-mail:  saskia.vandeschoot@janssen-janssen.nl

Bron : Janssen & Janssen

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...