Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Hafkamp Groenewegen behaalt SRCM-certificering

Met trots kunnen wij mededelen dat onze organisatie als 3e kantoor in Nederland SRCM-gecertificeerd is. Na meerdere audits heeft ons kantoor een positief advies gekregen van de auditor en op 21, april 2021 is het SRCM-certificaat behaald. Wij willen alle medewerkers bedanken voor hun inzet om de SRCM normen zo goed mogelijk te implementeren in onze werkwijze.

De insteek van de SRCM-norm is dat er bij een schuld gezocht wordt naar een oplossing voor alle partijen. Dat de klant-debiteur perspectief heeft op het oplossen van zijn schuldpositie en dat de schuldeiser zicht heeft op betalingen op de openstaande vordering. In de naamgeving en de uitwerking van de norm worden daarom apart de maatschappelijke aspecten, met name werkend richting de klant-debiteur benadrukt én die van betrokken en verantwoord incasseren waarbij ook de belangen van de andere partijen meewegen.

Voor meer informatie over Hafkamp Groenewegen ga naar www.hafkamp.nl

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...