Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders fuseert en neemt over

Overname Wouters Gerechtsdeurwaarder & incasso’s

Met trots kunnen wij mededelen dat wij onlangs het kantoor Wouters Gerechtsdeurwaarders & Incasso’s in Dordrecht hebben overgenomen. Het kantoor zal als zelfstandig opererend kantoor deel uitmaken van de Hafkamp Groep B.V. Wouters Gerechtsdeurwaarder & Incasso’s blijft naar buiten treden onder dezelfde naam met dezelfde vertrouwde medewerkers.

Wouters Gerechtsdeurwaarder & Incasso’s staat bij opdrachtgevers bekend als een partij waar maatschappelijk betrokken incasseren hoog in het vaandel staat. Het kantoor sluit naadloos aan bij de visie van Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders.

Fusie met Van Schendel en Partners

De kantoren van Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders en Van Schendel en Partners zijn gefuseerd. Van Schendel en Partners heeft kantoren in Hilversum en Almere. De fusie komt voort uit kracht en ondernemerschap. Samen nog sterker.

De vergroting van de organisatie én de inrichting van een nichekantoor alléén voor de advocatuur stellen ons in staat de marktpositie te versterken en ons nog krachtiger te positioneren.

Hafkamp Groep

De kantoren vallen onder de Hafkamp Groep B.V. en opereren vanuit hun eigen expertise.

Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders richt zich vanuit de vestigingen te Almere, Amsterdam en Venlo op woningcorporaties, nutsbedrijven, bancaire instellingen en het (groot) MKB.

Van Schendel en partners te Hilversum gaat verder als nichekantoor alléén voor de advocatuur en biedt gepassioneerde ambtelijke dienstverlening aan voor de landelijke advocatuur.

Wouters Gerechtsdeurwaarder & Incasso’s te Dordrecht behoudt haar focus op woningcorporaties en het MKB. Het kantoor van Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders te Bergen op Zoom zal komende week integreren in Dordrecht.

De nieuwe organisatie is in staat om haar opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van minnelijke- en gerechtelijke incasso, training en opleiding, debiteuren-beheer en bewindvoering.

De directie van de Hafkamp Groep dankt iedereen die betrokken is geweest bij de realisatie van de fusie en overname.

Bron: Hafkamp Groenewegen