Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Henk Hamers benoemd tot Sales Director Netherlands bij Experian

Den Haag, 23 augustus 2016 – Henk Hamers (53) is per 18 juli 2016 benoemd tot Sales Director Netherlands bij Experian, toonaangevend leverancier van informatiediensten. In deze functie is Hamers verantwoordelijk voor de salesstrategie van Experian in Nederland en richt hij zich op het aanscherpen en vernieuwen van de salesaanpak en het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers.

Hamers neemt bijna dertig jaar ervaring mee vanuit verschillende grote blue-chip bedrijven, waaronder Atos en Hewlett-Packard Enterprise (HPE). In zijn eerdere functies vervulde Hamers een toonaangevende rol bij het creëren van succesvolle salesstrategieën en toegevoegde waarde voor klanten. Hamers heeft een sterke visie en oog voor ondernemerschap. Dit bleek onder meer uit zijn meest recente functies als Business Development en Sales Director bij Atos en als Director Strategic Client Engagement EMEA bij HPE.

Over Experian
Experian is toonaangevend leverancier van data en analytische instrumenten. Het bedrijf helpt ondernemingen over de hele wereld om kredietrisico’s te beheersen, fraude te voorkomen, marketinginstrumenten gericht in te zetten en de besluitvorming te automatiseren. Daarnaast geeft Experian consumenten inzicht in hun kredietwaardigheid en credit score en helpt hen zich te beschermen tegen identiteitsfraude. Experian werd in 2015 door Forbes magazine uitgeroepen tot een van de ‘World’s Most Innovative Companies’.

Experian heeft ongeveer 17.000 mensen in dienst, verspreid over vestigingen in 37 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dublin. De operationele hoofdkantoren staan in Nottingham, Verenigd Koninkrijk, Californië, Verenigde Staten en São Paulo, Brazilië.

Experian plc is genoteerd aan de London Stock Exchange (EXPN) en is opgenomen in de FTSE 100-index. De jaaromzet voor het boekjaar dat op 31 maart 2015 eindigde, bedroeg 4,8 miljard dollar.

Voor meer informatie bezoekt u http://www.experianplc.com.

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...