Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Bang voor baan, veel scheidingen:
’Meer betalingsproblemen hypotheek in aantocht’

Het aantal mensen dat moeite heeft om de hypotheek te betalen, neemt op korte termijn toe. Dat komt onder meer omdat de steunmaatregelen vanwege coronacrisis de komende tijd aflopen, verwacht de Nationale Hypotheekgarantie (NHG)

Om betalingsproblemen als gevolg van de coronacrisis te voorkomen, heeft NHG vorig jaar samen met geldverstrekkers gezorgd voor betaalpauzes- en regelingen die ook onder de NHG-garantie vallen.

Dat vangnet, de zogeheten WoonLastenFaciliteit, die ervoor zorgt dat mensen met (tijdelijke) betalingsproblemen toch in hun huis kunnen blijven, helpt net als betaalpauzes slechts tijdelijk, zegt NHG. De organisatie hoopt de komende tijd samen met andere betrokken partijen met extra oplossingen te komen om hypotheekbezitters bij te staan.

 

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er...

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...