Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Het Internationaal Incassohandboek

Het International Debt Collections Handbook is een belangrijk naslagwerk voor ondernemingen. Het helpt u de juiste keuzes te maken als u moet incasseren in het buitenland.

Het Internationaal Incassohandboek (International Debt Collections Handbook) van Atradius Collections is een jaarlijkse publicatie die de diversiteit en complexiteit van minnelijke en gerechtelijke incasso in de belangrijkste handelslanden van de wereld tot in detail uitlegt. Dit betreft onder andere de verschillende fasen van een minnelijke schikking, financiële regelgeving rond incasso, juridische en insolventie procedures in meer dan 40 landen.

Debt Collections Handbook

De informatie per land biedt ook een momentopname van de huidige, lokale economische situatie waaronder: BNP, belangrijkste branches, groei van import-export en het slagingspercentage van Atradius Collections. Daarbij worden lokale gewoontes en verwachtingen tot in detail beschreven, samen met het juridische kader waarbinnen schuldeisers moeten handelen, wanneer een openstaande vordering wordt opgeëist.

Onze klanten vertellen ons dat het Handboek van onschatbare waarde is en dat het een zeer gewild hulpmiddel is voor alle besluitvormers binnen de branche voor incasso en creditmanagement.

DOWNLOAD INTERNATIONAAL INCASSOHANDBOEK.

Bron : Atradius

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...