Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

HighRadius nieuw lid VCMB

HighRadius levert een intelligent cloud-gebaseerd Integrated Receivables platform aan ondernemingen wereldwijd. Onze technologie stelt finance teams in staat om:

  • Looptijden in het order-to-cash-proces te verkorten
  • Daily Sales Outstanding (DSO) te verminderen
  • Bad Debt te reduceren
  • En het werkkapitaal te vergroten

Rivana ™  is onze kunstmatige intelligentie tool (speciaal ontwikkeld voor Finance) en Freeda ™ is onze digitale assistant. Samen creëren deze HighRadius-oplossingen een dynamische debiteuren operatie die toekomstige resultaten kan voorspellen, prioriteiten kan stellen en klantgerichte strategieën kan ontwikkelen om de cashflows te maximaliseren.

HighRadius heeft een bewezen staat van dienst in het helpen van organisaties bij het verbeteren van de operationele efficiency en het verhogen van de productiviteit door het automatiseren van vorderingen en betalingsprocessen voor credit, electronical billing, payment processing, cash application, deductions en collections (incasso’s).  Met onze snelle implementatie behalen bedrijven een aanzienlijke Return on Investment (ROI) in slechts enkele maanden.

Kijk voor meer informatie op www.highradius.com

Gerelateerde artikelen

Achterstallige betalingen stijgen met 75%

Achterstallige betalingen stijgen met 75%

Sinds de uitbraak van het coronavirus moeten veel bedrijven langer wachten op betaling. Een jaar geleden was 32% van de facturen van Nederlandse bedri...

© 2020 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...