Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Incasso proces; dagvaarden om het proces of om te incasseren !

Alle inspanningen ten spijt, zijn er altijd debiteuren die hun factuur niet (kunnen) betalen. En vervelend genoeg lopen juist de kosten van de niet succesvolle incassodossiers het hoogst op.

Hoe eerder in het incassoproces bekend is of de vordering betaald zal worden of niet (kan of wil de debiteur niet betalen), hoe efficiënter het proces hierop ingeregeld kan worden.

Met name wanneer de kostbare keuze om al dan niet te dagvaarden gemaakt moet worden is de toegevoegde waarde van een goed advies van doorslaggevend belang.

Afgesloten dossiers vormen de voorbeelden waarmee het neurale netwerk getraind wordt. Voor lopende dossiers zijn we vervolgens in staat om ruim 25% van de kosten besparen.

Snijder Incasso heeft samengewerkt met NeurOp aan een project waarin zowel innovatie maar vooral ook haar maatschappelijk taak een grote rol speelt. Met een zelflerend en kunstmatig intelligentiemodel, dat is gebouwd in samenwerking met NeurOp en is getest op 10.000 dossiers, kan Snijder Incasso straks aan iedere debiteur persoonlijk een verhaalsscore toekennen. Zo kan de verhaalbaarheid/slagingskans van een dossier vóór de start van het gerechtelijke traject met een hoge mate van zekerheid worden vastgesteld. Door geen onnodige gerechtelijke procedures te hoeven starten, voorziet het model in een kostenbesparing voor de schuldenaren die in een problematische schuldsituatie verkeren als ook voor de opdrachtgevers van Snijder.

Bron: NeurOp & Snijder Incasse

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...