Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

ING neemt belang in Brits fintechplatform voor MKB-financieringen

ING heeft £ 5 miljoen geïnvesteerd in Funding Options, het Britse fintechbedrijf dat een marktplaats biedt voor financiering van het Midden- en Kleinbedrijf. Met de investering krijgt ING een minderheidsaandeel in het platform.

Investeren in Fintech

ING Ventures, de investeringstak van ING die investeert in fintech bedrijven, doet de investering. Met het nieuwe kapitaal wil Funding Options het platform verder ontwikkelen, het aantal verkoopmedewerkers uitbreiden en internationaal verder uitbreiden. Funding Options werd in 2012 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. In juni kondigden ING en Funding Options aan het platform te introduceren in Nederland als nieuw platform voor financiering van het Nederlandse MKB.

Funding Options is een van de eerste platformen in Nederland waar MKB-ondernemers financieringen van verschillende aanbieders kunnen vergelijken. ING vindt het belangrijk dat een MKB-ondernemer met een goed plan uit een ruime keuze van mogelijkheden de best passende financieringsoptie geboden wordt. Met het opzetten van het platform met Funding Options realiseert ING ook een belangrijke stap in haar innovatiestrategie om een open platform in financiële dienstverlening te creëren.

Bron: ING

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...