Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

ISAE3402 type II verklaring afgegeven aan Cwize

Op 31 januari 2017 heeft accountantskantoor Conclude een ISAE3402 type II verklaring afgegeven aan Cwize B.V.. Deze rapportage over 2016 heeft betrekking op onze SaaS-oplossingen en de serviceprocessen. We hebben de rapportage laten inschrijven in het ISAE3402 register.

“Deze ISAE3402 verklaring kunt u vergelijken met een bewijs van kwaliteit”, aldus Martijn Groot, Directeur van Cwize. “Als een bedrijf een belangrijk deel van haar behoefte aan rapportages heeft uitbesteed aan Cwize, is het in onze ogen vanzelfsprekend dat onze klanten aantoonbaar in control zijn over de uitbestede processen. Met de ISAE3402 type II verklaring hebben we nu het bewijs dat onze rapportage-oplossing een stabiele en veilige keuze is. Ik ben er bijzonder trots op dat Cwize als jong en dynamisch bedrijf dit traject in slechts 8 maanden heeft doorlopen, een bijzondere prestatie!”

Wat is ISAE3402

Steeds meer organisaties besteden in meerdere mate activiteiten uit aan serviceorganisaties, zoals Cwize. Deze uitbestede activiteiten kunnen van invloed zijn op de financiële verslaglegging van deze organisaties. Het management en de accountant van deze uitbestedende organisatie zal op enige wijze informatie moeten krijgen over de beheersing van de activiteiten die aan een dergelijke serviceorganisatie zijn uitbesteed. Bij uitbesteding ontstaat de vraag hoe men deze uitbesteding beheerst?

ISAE3402 type II

De SaaS-oplossingen van Cwize beschikken over een ISAE3402 type II verklaring. Steeds meer organisaties besteden activiteiten uit aan serviceorganisaties als Cwize. Dit kan van invloed zijn op de financiële verslaglegging van uw organisatie. Het management en de accountant van uw organisatie zal op enige wijze informatie moeten krijgen over de beheersing van de activiteiten die aan een dergelijke serviceorganisatie zijn uitbesteed. Bij uitbesteding ontstaat de vraag hoe men deze uitbesteding beheerst?

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...