Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Itho Daalderop maakt efficiencyslag met CreditManager

Itho Daalderop rondde onlangs de implementatie af van CreditManager. Hiermee heeft zij een complete oplossing voor haar debiteurenbeheer in handen waarmee zij een grote efficiencyslag kan maken.

“Om ons debiteurenbeheer zo efficiënt mogelijk in te richten, willen wij het hele proces rondom debiteuren verregaand automatiseren. Vanaf het automatisch verzenden van facturen en aanmaningen tot en met het registreren van alle contactmomenten, regelingen en klachten en de adequate opvolging daarvan. CreditManager ondersteunt dit proces via overzichtelijke workflows waarbij de te nemen acties automatisch in de agenda verschijnen. Juist deze inzichtelijke informatiestromen rondom debiteuren zorgen voor een enorme efficiencyslag in ons debiteurenbeheer. Tegelijkertijd levert dit een grote bijdrage aan heldere rapportages. Deze zetten wij in om ons debiteurenbeheer nog verder te optimaliseren”, aldus Daphne Zuidgeest, Credit Controller bij Itho Daalderop.

Over Itho Daalderop

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Samen zorgen de producten voor totaalsystemen die energieneutraal wonen – volgens de klimaateisen van morgen – vandaag al mogelijk maken. Itho Daalderop streeft er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven – met een assortiment dat bestaat uit verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechniekoplossingen. Meer info via www.ithodaalderop.nl.

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...