Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Landingspage
VCMB Creditmanagement Waardenonderzoek 2020

Het beeld dat de buitenwereld van het creditmanagementvak heeft is eendimensionaal en gebaseerd op vooroordelen die in het verleden zijn ontstaan. Ongecontroleerd incassokosten in rekening brengen en wurgmethoden om betaling af te dwingen zijn daar lang achterhaalde voorbeelden van.

Dat achterhaalde imago heeft een negatieve invloed op allerlei gebieden. Het beïnvloedt de besluitvorming in de politiek, belemmert het aantrekken van nieuw talent, beperkt ons verdienmodel en toegang tot bronnen om beter en effectiever te werken.

VCMB heeft als tegenwicht SEO Economisch Onderzoek opdracht gegeven om de economische en maatschappelijke waarde van creditmanagement in de breedte van het vak in kaart te brengen. Zo’n overzicht bestond nog niet en is uniek voor de branche.

Het VCMB Creditmanagement Waardenonderzoek 2020 laat op basis van de waardeketen van de creditmanagementsector zien op welke manier de sector opereert, welke deelspecialisaties er te onderscheiden zijn en hoe deze waarde toevoegen aan de Nederlandse economie.

Op basis van een enquête onder de leden van de VCMB, deskresearch en CBS-microdata is tevens de totale omvang van de sector in termen van omzet, winst en werknemersaantal in kaart gebracht. Zowel het Business2Business, als het Business2Consumer segment zijn onderzocht.

Bent u geïnteresseerd in het rapport dan kunt u deze opvragen via ons site https://www.vcmbwaardenonderzoek.nl/.

Mocht u vragen hebben neem dan contact op met Ingrid Kok op telefoonnummer 06-40590743 of stuur een e-mail ingrid@vcmb.nl

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...