Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Ledendag VCMB 2019

De VCMB ledendag 2019 was mede dankzij de grote opkomst een succes. Er werd fanatiek met VW-Kevers door de polder gereden om antwoorden te vinden op de best wel lastige vragen over het prachtige groene hart van Nederland. De teams waren ‘multidisciplinair’ samengesteld, om het netwerkeffect zo groot mogelijk te maken.

Na een kop koffie en een lekkere muffin gingen de leden in VW-kevers op pad om zo goed mogelijk de opdrachten en vragen onderweg uit te voeren en in te vullen. Met een tussenstop bij Kasteel Haarzuilens, een zo goed als droge middag en heerlijke BBQ als afsluiter werd het voor iedereen een hele leuke dag.

Met de puzzelrit waren mooie prijzen te winnen. Het team van Ingrid kwam als nipte winnaar uit de bus en ging naar huis met een mand vol lokale Woerdense specialiteiten. Tijdens de BBQ werd Willem Jan Pepping extra in het zonnetje gezet en kreeg hij een VCMB-kopstuk uitgereikt door de voorzitter voor zijn jarenlange inzet voor de Haagsche Commissie en zijn lidmaatschap van de VCMB Raad.

Wij willen alle aanwezige leden bedanken voor hun enthousiaste deelname.

Gerelateerde artikelen

Achterstallige betalingen stijgen met 75%

Achterstallige betalingen stijgen met 75%

Sinds de uitbraak van het coronavirus moeten veel bedrijven langer wachten op betaling. Een jaar geleden was 32% van de facturen van Nederlandse bedri...

© 2020 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...