Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Luc Godfroid – Onguard
is tijdens de online ALV van VCMB
benoemd tot bestuurslid

Wie is Luc Godfroid?

Luc Godfroid (Luxemburg, 1978) is sinds zijn verhuizing in 2002 van Luxemburg naar Nederland actief in het credit management. Zij het als Credit Manager bij bedrijven zoals Vos Logistics of Littelfuse of op interim basis gedetacheerd via bijvoorbeeld CreditForce. Na de operationele kant verkend te hebben, is Luc eind 2008 overgestapt naar Dun & Bradstreet, toeleverancier van risico data. In 2020 maakte hij de overstap, na 1 jaartje buiten de credit management industrie, naar Onguard.

In zijn huidige rol is Luc vooral actief om nieuwe klanten te binden aan Onguard. Hierin adviseert hij toekomstige klanten niet alleen over de mogelijkheden van de diverse oplossingen maar fungeert hij ook als sparringpartner om de huidige credit management processen door te nemen en optimalisatie te adviseren al dan niet met behulp van de Onguard partners uit de credit management wereld. Een veelzijdige baan met veel dynamiek en diversiteit.

“Met bijna 20 jaar ervaring in de Credit Management industrie help ik bedrijven graag met het verbeteren van hun cashflow positie, klantrelatie en het optimaliseren van hun risicomanagementprocessen. In mijn loopbaan heb ik bedrijven vanuit verschillende invalshoeken mogen ondersteunen. Of het nu gaat om interim, operationele of leidinggevende credit manager, (pre)sales consultant of product manager, persoonlijk vind ik dat innovatie en vooruitgang altijd voorop moeten staan. Credit management in zijn breedste vorm zal ook in de toekomst een belangrijk onderdeel van elk bedrijf blijven, maar niet op de manier zoals we dit nu kennen. Daarom ben ik ook zeer blij om toe te treden tot het VCMB om zo ook vanuit deze belangen organisatie mijn steentje te kunnen bijdragen aan het verbinden van de VCMB leden en het verder ontwikkelen van ons vak: Credit Management.”

Namens de bestuursleden van VCMB heten wij Luc van harte welkom.

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er...

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...