MODINT Credit & Finance nieuw lid bij VCMB

MODINT Credit & Finance is een EU-onderneming op het gebied van creditmanagement en marktleider in de sector van mode en textiel binnen Europa. Wij bieden specifieke branche-toepassingen en integrale oplossingen aan o.b.v. een preventief concept.

Internationaal

Vanuit eigen kantoren in Nederland en Duitsland helpen wij klanten in 10 verschillende landen. België en Denemarken zijn ons 2e ‘thuisland’. Ons netwerk vertakt zich door de hele EU. Talen zijn voor ons geen probleem. Wij bellen iedereen met een duidelijke boodschap.

Fashion sports shoes beauty home & living

Wij zijn actief voor organisaties in fashion, sport, schoenen, beauty, textiel en home & living en hebben meer dan 600 klanten verspreid over o.a. Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Denemarken.

Ontzorgen

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met een service en performancegericht creditmanagement concept bestaande uit: debiteurenbeheer, incasso, kredietverzekering, factoring, credit checks, monitoring en mediation. Met onze focus op debiteurenbeheer en minnelijke incasso heeft u snel en safe geld ‘in de pocket’.

Dedicated know-how

Meer dan 80 jaar ervaring staat voor u klaar. Wij kennen uw klanten, spreken uw taal en begrijpen uw handel. Wij verlenen alle juridische bijstand die u nodig heeft. Zonder aparte nota bijten wij ons vast met kennis van zaken.

MODINT ondernemersorganisatie

De oorsprong van MODINT Credit & Finance vindt zich in MODINT ondernemersorganisatie. MODINT Credit & Finance biedt leden van MODINT branche creditmanagement diensten als onderdeel van het member benefit programma van MODINT.