Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

NDA Incasso behaalt het SVI keurmerk

NDAandacht

Over incasso weten we veel, bij NDA Incasso. Om ons vakgebied nog beter te begrijpen, vinden we het belangrijk om verder te kijken, naar de buitenwereld. Om nieuwe inzichten te krijgen, die verandering en verbetering mogelijk maken.

NDAandacht staat voor maatschappelijke betrokkenheid. Die maatschappelijke betrokkenheid willen we laten zien door te kiezen voor:

  • maatschappelijk betrokken incasseren
  • maatschappelijk betrokken zijn

Maatschappelijk Betrokken Incasseren: Vooruitgang telt!

Debiteurenbeheer en incassodiensten zijn mensenwerk. In dat werk willen wij graag uitblinken. Vanaf oktober 2017 zijn wij in het bezit van het SVI keurmerk. Het keurmerk toont aan dat wij ons als incassobureau bewust zijn van onze maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid. Er is ons veel aan gelegen om in contact te komen met de ‘betaler’, zodat wij betalingsmogelijkheden kunnen overleggen. Dat contact proberen wij tot stand te brengen via de geijkte paden zoals onder andere post, e-mail, sms diensten, een automatisch belsysteem en vooral door persoonlijk telefonisch contact.

Binnen onze dossierbehandeling proberen wij in de eerste 6 weken de betalingsmogelijkheden in kaart te brengen. Is er geen oplossing mogelijk of ontbreekt medewerking, dan geven wij een passend advies over de verder te nemen maatregelen. Uiteraard informeren wij dan over de bijbehorende kosten.

Zijn er betalingsmogelijkheden aanwezig dan onderzoeken wij of de betaling ineens kan of dat een betalingsregeling nodig is. Wanneer een verbetering in de financiële positie te verwachten is, kan uitstel van betaling ook een oplossing zijn. Vooruitgang telt, of dat nu kleine stapjes zijn of stappen met zevenmijlslaarzen. Vooruitgang leidt tot incassoresultaat, maar ook het oplossen van schulden.

Bron: NDA

Gerelateerde artikelen

Spookfacturen over niet betaalde app

Spookfacturen over niet betaalde app

Uit naam van gerechtsdeurwaarders hebben meerdere mensen valse e-mails ontvangen. In deze e-mails vragen de deurwaarders om een...

Ondertekening gedragsregels

Ondertekening gedragsregels

Onze nieuwe gedragsregels zijn door de VCMB ALV bekrachtigd. Een aantal leden hebben die al ondertekend teruggestuurd, maar nog lang niet allemaal. In...

© 2019 VCMB Maatwerk software door Way2Web

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...